Moto g62 5G носи истински завладяващо изживяване на потребителите

Добави коментар

Moto g семейството продължава да се разраства и да предлага по-интелигентни технологии, достъпни за всички. Кажете „здравей” на moto g62 5G¹ - най-новия смартфон в портфолиото на Motorola.

Устройството е създадено да впечатлява благодарение на първокласния дисплей, пространственото звуково изживяване на Dolby Atmos®, разширените функции на камерата и дългия живот на батерията, който да поддържа всичко това.


Потапяща картина и звук

Moto g62 5G разполага с 6,5” Full HD+ дисплей, което го прави изключително компактен, с размер, който се побира удобно в ръката. Освен това, високата честота на опресняване от 120 Hz позволява плавно и ясно превъртане на съдържание, независимо дали потребителят превключва между приложения, игри или уебсайтове.

Пространственото аудио от Dolby Atmos® чрез стерео високоговорители позволява реалистична производителност, така че да се потопите в любимите си музика, филми и друго съдържание, както никога досега. Благодарение на двойните високоговорители, звукът е изключително наситен с подобрен бас и по-чисти вокали, създавайки уникално многоизмерно аудио изживяване с повече дълбочина, яснота и детайлност.

Независимо кога ви осени вдъхновението, дори и в слаба осветеност, moto g62 ви помага да уловите всички детайли, благодарение на основната камера от 50 MP, опцията за епични ултраширокоъгълни снимки с 8MP ултра широкоъгълен обектив, както и професионални портрети и детайлни близки планове със специалната 2MP Macro Vision камера. Новият moto g62 5G позволява на потребителите да записват две различни перспективи едновременно – предна и задна камера, с режим Dual Capture. Новото устройство се предлага и с 16MP селфи камера с вградено Face Beauty Video за безупречен селфи вид.

Moto g62 5G е оборудван с мобилния процесор Snapdragon® 480+ 5G, който гарантира, че телефонът ви работи бързо и винаги е подготвен за следващото приключение, независимо дали това е създаване на невероятно снимково съдържание, изтегляне на филм, или разглеждане в социалните медии. Устройството разполага и с 5000 mAh батерия, елиминирайки нуждата да мислите за презареждане на телефона ви през деня.

Запознайте се с бизнес изданието на moto g62 5G

Докато всички устройства на Motorola са защитени от ThinkShield за мобилни устройства, moto g62 5G се предлага и в Business Edition с препоръчан сертификат за Android Enterprise. Бизнес потребителите имат възможност за още по-голяма защита с допълнителен софтуер и актуализации на сигурността за 4 години , както и за сертификати от правителствено ниво, като FIPS 140-2. Motorola си партнира със Zimperium, един от световните лидери в мобилната сигурност, за да предложи Moto Threat Defense. Това представлява водеща в индустрията защита, базирана на изкуствен интелект срещу възникващи мобилни заплахи.

ThinkShield за мобилни устройства предлага още по-голяма сигурност чрез изграждане на верига за защита и допълнителни сертификати и решения за сигурност. Това спомага за опазване на потребителските данни от злонамерен софтуер, фишинг атаки и други заплахи, поддържайки информацията на устройството по-безопасна и сигурна.

Най-новият софтуер и най-високата защита

Моto g62 5G идва с най-новата версия на Android 12, която гарантира по-персонализирано и сигурно смартфон изживяване. Таблото за поверителност улеснява потребителите, показвайки кои приложения са използвали определени активности и функции.

Motorola се ангажира да разработва уникални начини да направи мобилното изживяване още по-интуитивно и напълно персонализирано. Функцията My UX позволява на потребителите да персонализират телефона си, така че да отговаря изцяло на техните нужди, предпочитания и стил. Опцията Gestures предоставя възможността за използването на специфични жестове като преки пътища за изпълнение на конкретни действия. Moto Gametime прави игрите още по-завладяващи с редица опции – геймърите могат да блокират прекъсванията, да персонализират звука с Dolby Atmos®. или да използват приложения и инструменти, които да подобрят още повече гейминг изживяването.

Наличност

Мoto g62 5G ще бъде наличен в трите мобилни оператора в страната, като цената ще зависи от договорения тарифен план. Той се предлага в Midnight Gray and Frosted Blue.

Правни откази от отговорност

Някои характеристики, функционалност и спецификации на продукта могат да зависят от мрежата и да подлежат на допълнителни условия и такси. Всички те подлежат на промяна без предизвестие. MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и фамилията марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Произведено по лиценз на Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos и символът двойно D са регистрирани търговски марки на Dolby Laboratories. Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни дружества. Snapdragon е търговска марка или регистрирана търговска марка на Qualcomm Incorporated. Android е търговска марка на Google LLC. ThinkShield е търговска марка на Lenovo. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици. ©2022 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

1 Изисква се план за 5G услуги и покритие на 5G мрежата; наличен само в избрани райони; устройството не е съвместимо с всички 5G мрежи; покритието/съвместимостта може да бъде разширено до допълнителни райони в бъдеще. Свържете се с вашия доставчик на услуги за подробности

2 Въз основа на сравнение на производителността между Snapdragon 662 и Snapdragon 680, предоставено от Qualcomm Technologies, Inc.

3 Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в профил на смесено използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

4 Батерията трябва да е значително изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички твърдения за продължителността на работа на батерията са приблизителни и се основават на медианния потребител, тестван в смесен профил на използване (който включва както използване, така и време в режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

5 50МР сензор комбинира 4 пиксела в 1 за ефективна разделителна способност на снимките от 12,5 МР.

Споделете