LG представи най-актуалните си уреди и решения за дома на MILAN DESIGN WEEK

Добави коментар

Тази седмица, на Milan Design Week, LG Electronics (LG) демонстрира своята философия спрямо дизайна на своите продукти – изключително фокусирана върху човека и неговото потребителско изживяване.

Световно известното дизайнерско събитие се провежда от 7 до 12 юни с домакин Salone del Mobile. Като най-голямото търговско изложение, посветено на дизайна на продукти, то е посещавано от 370,000 човека от 188 държави, а щандовете с най-актуалните решения достигат забележителната бройка от 2,100.

В Милано, LG представя Signature Kitchen Suite – вградените си решения от висок клас, които перфектно се интегрират в съществуващата си кухня на потребителя и комбинират в себе си иновативен дизайн с високо-технологични решения, за да оформят изцяло ново изживяване по време на готвенето. С тема True to Food, LG позиционира щанда на Signature Kitchen Suite върху площ от 400 m², за да покаже колко всъщност е важно да се запазят качествата на съставките от готвенето до сервирането. Посетителите могат да станат част от тази изключителна демонстрация на подобрено кулинарно изживяване, като се разходят между четири уникални сектора и участват в множество интерактивни ситуации, всички от които фокусират върху качеството и различните потребителски ценности, на които стилната, софистицирана гама отговаря.

Изложението в Милан съвпада и със събитието на LG True to Food Itinerary, което се провежда в шоурума на Signature Kitchen Suite на площад Кавур в Милано. Там, чрез перфектно координирани потребителски интеракции, компанията ще демонстрира качествата на продуктите си, които запазват оригиналния вкус и свежест на храната.

LG и луксозния италиански бранд за обзавеждане Molteni&C S.p.A ще си колаборират, за да покажат безкомпромисен стил и подобрени функционалности на LG SIGNATURE. Партньорството ще даде възможност на потребителите едновременно да изпробват продуктите виртуално и физически. Освен това, краткият филм Hide and Seek ще се излъчва през цялата седмица, за да подчертае високо-технологичните продукти от серията LG SIGNATURE, както и елеганото обзавеждане от Molteni&C. Филмът е продуциран от LG SIGNATURE и създаден от Франческа Молтени, and created by Francesca Molteni, популярният арт и визуален директор, основател на MUSE Factory of Projects. Истински визуален шедьовър, той успешно представя партньорството между LG SIGNATURE и Molteni&C, като показва по един прекрасен начин ценностите, зад които и двата бранда стоят, и ще се излъчва заедно със специални “HIDE & SEEK” събития за посещаващите интериорни дизайнери и архитекти.

Друга иновативна посока, в която LG усилено работи, е дизйна на линиите си телевизори. Брандът добавя нотка класа към моделите LG OLED Objet Collection Easel (65Art90) и Posé (LX1), като си колаборира с примум датския лайвстайл бранд Moooi. Това партньорство обхваща ключовата за Moooi изложба ‘A Life Extraordinary’, като съчетава високо-технологични лайфстайл телевизори с изключителен дизайн. Слагайки началото на вълнуваща нова посока за телевизорите изобщо, LG OLED Objet Collection за пореден път затвърждава позициите на LG като глобален иноватор в тази сфера.

За повече информация за вградените решения от линията Signature Kitchen Suite посетете уебсайта Signature Kitchen Suite или интерактивния виртуален шоурум LG SIGNATURE virtual showroom за уникално hide-and-seek изживяване, което е достъпно за всички по време на Milan Design Week.

Споделете